Учредяване на дружество

Учредяване на дружество

Учредяването на компания е една от първите и най-важни стъпки при стартирането на собствен бизнес. Също така аутсорсването на бизнес в България е честа практика, поради своите положителни аспекти, което изисква учредяването на компания под една или другa форма. Нашият екип съдейства на клиентите си за бързо и лесно учредяване на дружество.

Предимства

Нашият екип съдейства със запознаването с процедурата и отговаря на всичките ви въпроси, свързани с нея.  Нашите специалисти подготвят и предават нужните документи в зададените срокове, като ви спестяваме време и усилия.

Как можем да помогнем

Изготвяне на документи

Ние ще подготвим за вас цялата необходима документация, свързана с учредяването на вашето дружество.

Нотариална заверка при нотариус

Екипът ни ви дава конкретни насоки за осъществяването на необходимата заверка на вашия подпис в качеството ви на управител.

Откриване на банкова сметка

Екипът ни ви спестява време и усилия при откриване на банкова сметка за нуждите на вашия бизнес.

Предоставяне на адрес за целите на регистрацията

Ние предоставяме адрес за целите на регистрацията на дружеството ви, ако нямате необходимост от наем на адрес или не желаете да посочите личен адрес в документацията.

Заявяване на документите в Търговския регистър

Нашият екип ще предостави всички нужни документи за учредяването на дружеството в Търговския регистър, следвайки предварително зададените срокове.

Счетоводно обслужване

Нашите експерти в сферата на счетоводството са готови да ви съдействат с консултации, изготвяне на фактури и други счетоводни документи, необходими за функционирането на вашия бизнес.

Правно обслужване

Екипът ни от специалисти в различни области на правото ви осигуряват качествена защита при необходимост.

Свържете се с „Правен Щит” и открийте необходимата ви правна подкрепа днес. Нашите специалисти са готови да отговорят на вашите запитвания.

Обадете ни се : +359 879 3232 59

·   Пон – Пет 09:00-18:00
Изпрати запитване

    С натискане на бутона "Изпрати", вие приемате Политика за защита на личните данни и Политика за бисквитки

    X