Интелектуална собственост

Интелектуална собственост

България е атрактивна дестинация, за защита на притежаваната от вас интелектуална собственост, поради ниските данъци и членството на България в ЕС.

Екипът на „Правен Щит” е готов да ви съдейства за бързо и лесно регистриране на европейска търговска марка, европейски патент, както и друга подходяща защита на притежаваната от вас интелектуална собственост.

Предимства

Благодарение на задълбочените познания на нашите специалисти в сферата, вие получавате пълна осведоменост по въпроса за интелектуалната собственост и качествена защита от конкурентите на вашия бизнес.

Как можем да помогнем

Изготвяне на документи за регистрация

Ние съдействаме за подготвяне на всички необходими документи за регистрация на вашата интелектуална собственост.

Провеждане на производство пред Европейското патентно ведомство

„Правен Щит” Ви предоставя професионално представителство пред Европейското патентно ведомство.

Кандидатстване за помощи от ЕС за регистрацията на европейска търговска марка и патент

Екипът ни от специалисти ви съдейства при процеса по кандидатстване за възстановяване на такси пред Службата на Европейския съюз за интелектуална собственост.

Защита на интелектуалната собственост

Нашите специалисти ще ви съдействат с консултации и мерки относно защитата и регистрацията на обектите на интелектуалната собственост – авторско право, патент, търговска марка и други.

Разрешаване на спорове

Специалистите ни предлагат ефективна и компетентна защита при възникнали спорове и претенции, свързани с интелектуалната ви собственост.

Свържете се с „Правен Щит” и открийте необходимата ви правна подкрепа днес. Нашите специалисти са готови да отговорят на вашите запитвания.

Обадете ни се : +359 879 3232 59

·   Пон – Пет 09:00-18:00
Изпрати запитване

    С натискане на бутона "Изпрати", вие приемате Политика за защита на личните данни и Политика за бисквитки

    X