Абонаментно правно обслужване

Абонаментно правно обслужване

Абонаментното правно обслужване е опция, от която всеки клиент на „Правен Щит” може да се възползва. Нашият екип предлага консултации на клиенти, които имат постоянна нужда от правни съвети.

Услугата „Абонаментно правно обслужване“ включва ползване на ограничен брой човекочасове на месец или неограничен брой човекочасове на месец. За изготвянето на индивидуална оферта е необходимо предварително да се запознаем с дейността на клиента, за да може да преценим потенциалния обем от работа.

Ние напътстваме клиентите си за взимане на правилните решения за бизнеса си, както и при решаването на възникнали казуси в работния процес. Участваме активно в работни срещи и преговори при сключването на сделки. Нашият екип може да бъде най-довереният ви партньор в бизнеса.

Предимства

Абонаментното правно обслужване дава възможност на клиента да ползва юридическата експертиза на адвокатите ни в рамките на работния ден за различни цели – правни становища и препоръки, изготвяне на договори, административни процедури, решаване на казуси и други. В услугата „Абонаментно правно обслужване“ не е включено процесуално представителство в съдебни производства.

Как можем да помогнем

Изготвяне на правни становища

Нашият екип изготвя подробен анализ по възникналия казус и извършва обстоен преглед на необходимите документи, свързани с него.

Участие в преговори с търговски партньори

Нашите специалисти са до вас, за да ви осигурят качествена защита на вашите интереси при преговори.

Изготвяне на договори

Нашият екип от експерти съдейства при навременното изготвяне на необходимите документи.

Участие в работни срещи

Ние наблюдаваме и участваме активно в работните срещи и следим за законосъобразното им протичане.

Правно обезпечаване на бизнеса на клиента, отговарящо на изискванията на законодателство

Екипът ни открива възможните рискове за бизнеса ви и ги минимизира чрез прилагането на подходящите правни средства.

Представителство пред държавни органи и частни субекти

„Правен Щит” предоставя професионално представителство и изпълнение на предварително съгласувани дейности от името на клиента.

Свържете се с „Правен Щит” и открийте необходимата ви правна подкрепа днес. Нашите специалисти са готови да отговорят на вашите запитвания.

Обадете ни се : +359 879 3232 59

·   Пон – Пет 09:00-18:00
Изпрати запитване

    С натискане на бутона "Изпрати", вие приемате Политика за защита на личните данни и Политика за бисквитки

    X