За нас

Нашият екип

Представяме Ви екипа на „Правен Щит”, който работи активно, за да ви предостави необходимата комплексна защита. Нашият колектив се състои от специалисти в различни области, които имат една обща кауза - да осигурят желания успех за вас и вашия бизнес.
TOНИ ЦОНЕВ

Toни Цонев

Адвокат

Адвокат Toни Цонев има дългогодишен опит в сферата на Данъчното и Административното право, Административния процес, Търговското право и Защита на личните данни. Бил е част от множество адвокатски кантори, където придобива задълбочени юридически познания чрез работата си по разнообразни казуси. Адвокат Цонев е и длъжностно лице по защита на данните на големи международни компании.

Неговата практика продължава със създаването на „Правен Щит”, където събира експерти от различни области, с които заедно осигуряват необходимата ефективна защита на гражданите и бизнеса.

Теодора Цонева

Теодора Цонева

Адвокат

Адвокат Теодора Цонева притежава сериозен опит и задълбочени познания в сферата на Облигационното, Търговско и Потребителското право. Адвокат Цонева работи активно по всеки казус, съобразявайки се със спецификите на конкретния случай, за да осигури качествена защита на правата на своите клиенти и техните бизнеси.

Нейната практика продължава със създаването на „Правен Щит”, където събира експерти от различни области, с които заедно осигуряват необходимата ефективна защита на гражданите и бизнеса.

Цветан Стоянов

Цветан Стоянов

Счетоводител

Цветан Стоянов е счетоводител и управлява счетоводна къща, обслужваща множество компании. Важен акцент в дейността му е дигиталното счетоводство, чрез което се осигурява лесна и бърза комуникация с клиентите. По този начин всеки собственик на фирма може да организира своята счетоводна дейност и да се възползва от постоянен достъп до цялата необходима информация с няколко клика на мишката или чрез мобилния си телефон.

Любен Томов

Любен Томов

Счетоводител

Любен Томов е счетоводител с комплексен опит и индивидуален подход към всеки клиент. Част от неговата професионална дейност включва анализ на конкретния бизнес, предоставяне на нужната счетоводна информация и навременни решения при всеки казус.

Серджан Юруков

Серджан Юруков

Брокер на недвижими имоти

Серджан Юруков е брокер на недвижими имоти с богат опит в професията. Осъществявал е стотици успешни сделки и е работил по разрешаването на всевъзможни казуси, свързани с недвижими имоти. Предварителната подготовка и проучването на всеки детайл стоят в основата на неговата активна работа през годините.

РАЯ ВЕЛЧЕВА

Рая Велчева

Брокер на недвижими имоти

Рая Велчева е брокер на недвижими имоти. Доброто познаване на пазара на недвижими имоти, информираността за тенденциите при покупката, продажбата или наемането на имот и задълбочените знания за процесите и защитата на интересите на клиента са част от нейната професионална дейност през годините.

Свържете се с „Правен Щит” и открийте необходимата ви правна подкрепа днес. Нашите специалисти са готови да отговорят на вашите запитвания.

Обадете ни се : +359 879 3232 59

·   Пон – Пет 09:00-18:00
Изпрати запитване

    С натискане на бутона "Изпрати", вие приемате Политика за защита на личните данни и Политика за бисквитки

    X