Защо България

Ние вярваме в безкрайния потенциал за създаване и развитие на успешен бизнес в България.

В основата на всеки добър бизнес стои идеята. Страната предоставя необходимите условия за създаване и развитие на подходяща среда за всеки тип дейност и се счита за привлекателно място за инвестиции в настоящи и бъдещи проекти от различен мащаб.

Благодарение на осигуреното равенство на българските и чуждестранни бизнеси, на ниските данъци и разходи за живот, както и на наличието на висококвалифицирана работна сила, все повече търговци насочват вниманието си към бизнес възможностите тук.

Проучете възможностите за откриване, преместване и развитие на вашия бизнес и инвестирайте във Вашия професионален просперитет!

Ниска ставка на корпоративния данък

Изгодната данъчна ставка в България ви осигурява значително по-лесен и изгоден старт за вашия бизнес.

Нисък данък върху доходите на физически лица

България има една от най-ниските ставки на данъка върху физическите лица, което я прави перфектното място за стартиране на бизнес.

Ниски бизнес разходи и самоосигурителни вноски

Ниските разходи и вноски за самоосигуряване гарантират спокойствие и надежден старт на бизнеса ви.

Висококвалифицирана и мотивирана работна сила

България разполага с образовано население и висококвалифицирана работна ръка, а разходите за наемане на добри и опитни кадри са значително по-ниски.

Достъп до европейския пазар и неговите търговски предимства

България е пълноправен член на Европейския съюз, което ви носи редица ползи за вашия бизнес, както и достъп до европейския пазар.

Достъп до европейската банкова система при откриване на сметка

Откривайки си банкова сметка в България, вие директно получавате достъп до надеждната европейска банкова система.

Често задавани въпроси

Защо да избера услугите на „Правен Щит”?

Екипът на „Правен Щит” е съставен от редица експерти в различни области на правото. Към тях се присъединяват и специалисти в областта на счетоводството, брокерството, дигиталните услуги, за да предоставим комплексна и качествена услуга за вас и вашия бизнес.

В какъв срок след регистрацията ще бъде готово дружеството ми?

Вашето дружество ще бъде готово в рамките до 3 работни дни, след като получим от вас всички необходими документи и ги заявим за регистрация в Дружествения регистър.

Може ли чужденец да регистрира дружество в България?

Лица, които не са граждани на Република България могат да регистрират свое дружество в страната – търговско дружество. Не съществуват разлики в изискванията за учредяване и функциониране на регистрираното дружество.

Какви документи са нужни при продажбата на недвижим имот?

За продажбата на недвижим имот са необходими: Документ за собственост върху имота, удостоверение за данъчна оценка на имота, удостоверение за семейно положение на продавача, скица на имота, удостоверение за евентуални тежести върху имота, документи за самоличност на продавача и на купувача на имота и други документи – в зависимост от спецификата на сделката.

Свържете се с „Правен Щит” и открийте необходимата ви правна подкрепа днес. Нашите специалисти са готови да отговорят на вашите запитвания.

Обадете ни се : +359 879 3232 59

·   Пон – Пет 09:00-18:00
Изпрати запитване

    С натискане на бутона "Изпрати", вие приемате Политика за защита на личните данни и Политика за бисквитки

    X