Процесуално представителство

Процесуално представителство

Екипът на „Правен Щит” вярва, че процесуалното представителство не е само изготвяне на документация, но и запознаване с всеки отделен казус в дълбочина.

Нашите експерти предлагат изготвяне на жалби, искови молби, отговори на искови молби и други документи, свързани с производството пред съда, административни органи, съдебни изпълнители /държавни и частни/ и други.

Предимства

За да бъде услугата ни комплексна, нашите специалисти Ви предоставят и изслушване на фактологията, обясненията на клиента, запознаване с всички доказателства – писмени и устни, преценяване на шансовете за положителен изход от края на производството и анализиране на евентуалните линии на защита в бъдещото или образуваното вече производство.

Благодарение на нашия обстоен оглед на спецификата на спора, ние осигуряваме тесни специалисти, съгласно необходимата от клиента защита, които могат да предложат адекватна и профилирана защита съобразно правния отрасъл, в който попада същият.

Как можем да помогнем

Представителство по търговски спорове

Представителство по граждански спорове

Представителство по данъчни спорове

Представителство срещу административни мерки и актове

Представителство по банкови спорове

Представителство по съдебни делби

Представителство по трудови спорове

Представителство по бракоразводни дела

Свържете се с „Правен Щит” и открийте необходимата ви правна подкрепа днес. Нашите специалисти са готови да отговорят на вашите запитвания.

Обадете ни се : +359 879 3232 59

·   Пон – Пет 09:00-18:00
Изпрати запитване

    С натискане на бутона "Изпрати", вие приемате Политика за защита на личните данни и Политика за бисквитки

    X