Административен адрес

Административен адрес

Доверявайки се на услугата за предоставяне на административен адрес от наша страна, вие спестявате време, усилия и наем на адрес, който не ви е необходим.

Екипът на „Правен Щит” предоставя административен адрес, който можете да посочите при регистрация на седалището и адреса на управление на вашия бизнес в Търговския регистър, в случай че нямате подходящ такъв.

Затова ние може да регистрираме дружество на клиента на наш адрес, където той да получава своята кореспонденция с държавните органи и контрагенти, а ние своевременно да го информираме за това.

Предимства

„Правен Щит” ви осигурява адрес, когато нямате необходимост от наем на адрес или не желаете да посочите личен адрес за седалище на вашия бизнес.

Как можем да помогнем

Предоставяме ви физически административен адрес (адрес за управление)

Използвате административен адрес за кореспонденция и комуникация с държавни органи и търговски партньори.

Не заплащате наем за офис

Доверявайки се на услугата за предоставяне на административен адрес от наша страна, вие спестявате време и средства за наем на адрес, който не ви е необходим.

Достъп до цялата документация и кореспонденция с държавни органи и търговски партньори

Нашият екип ще се погрижи да получавате редовно цялата документация и кореспонденция, която ви изпращаме по електронна поща във възможно най-кратки срокове.

Поддържане на архив

Екипът ни поддържа архив от вашите документи и бизнес кореспонденция.

Свържете се с „Правен Щит” и открийте необходимата ви правна подкрепа днес. Нашите специалисти са готови да отговорят на вашите запитвания.

Обадете ни се : +359 879 3232 59

·   Пон – Пет 09:00-18:00
Изпрати запитване

    С натискане на бутона "Изпрати", вие приемате Политика за защита на личните данни и Политика за бисквитки

    X